Concept styling en trend analyse

Door mijn interesse en jarenlange ervaring als conceptstylist en trendanalist in onder andere de mode, kleur, interieur en tuinbranche heb ik mij gespecialiseerd in het visualiseren van trendprognoses, kleurkaarten en overige communicatie-concepten. Mijn kracht ligt in de commerciële vertaling van trends, kleuren en producten zodat deze direct bruikbaar zijn voor inkoop, styling, visual merchandise, marketing en communicatie.

Grafische vormgeving

Als grafisch vormgever en illustrator ontwerp ik diverse formats zoals onder andere logo’s, gehele huisstijlen, brochures, geboortekaartjes, ansichtkaarten en overige media uitingen. Kleuren, vormen en lettertypes zijn hierbij mijn vak specialisme. Natuurlijk rekening houdend met het budget en de wensen van mijn klanten.

Kleur

Kleuren zijn mijn passie. Het is een essentieel onderdeel van een product en verdient veel aandacht. Door continu met kleuren bezig te zijn weet ik precies wat kleuren doen, welke mooi bij elkaar staan en welke kleuren trend zijn of gaan worden. Alles wat hiermee te maken heeft krijgt mijn aandacht, bewust of onbewust. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op, het lijkt me leuk om nader kennis te maken en iets meer over mijn werk te vertellen.