Trendprognoses

Door mijn interesse en jarenlange ervaring als conceptstylist en trendanalist in onder andere de mode, kleur, interieur en tuinbranche heb ik mij gespecialiseerd in het visualiseren van trendprognoses, kleurkaarten en overige communicatie-concepten. Mijn kracht ligt in de commerciële vertaling van trends, kleuren en producten zodat deze direct bruikbaar zijn voor inkoop, styling, visual merchandise, marketing en communicatie.

Design

Als designer ben ik elke dag bezig om mijzelf opnieuw uit te vinden. Mijn creatieve brein zit nooit stil, ik ben altijd in beweging opzoek naar vernieuwing en verandering. Ik experimenteer met kleur, vormen en materialen. Zo maak ik kleine kunstwerkjes van afval, grafische illustraties en onder andere mooie creatieve dessins.

Ben je opzoek naar een kunstwerk voor aan de muur of dessins voor op stof, behang of bijvoorbeeld inpakpapier, neem dan een kijkje op mijn website onder “Illustraties”, “Art” of “Dessins”. Heb je interesse in een uniek ontwerp of wil je iets laten maken, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Kleur

Kleuren zijn mijn passie. Het is een essentieel onderdeel van een product en verdient veel aandacht. Door continu met kleuren bezig te zijn weet ik precies wat kleuren doen, welke mooi bij elkaar staan en welke kleuren trend zijn of gaan worden. Alles wat hiermee te maken heeft krijgt mijn aandacht, bewust of onbewust. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op, het lijkt me leuk om nader kennis te maken en iets meer over mijn werk te vertellen.